Conclusion Oy on tuore yritys, jolla on vuosien historia.

 

Kiinnostus ihmismieltä kohtaan ohjasi minut psykologian opintoihin lukiossa 20 vuotta sitten. Armeijassa saamani koulutuksen ja kokemuksen myötä kiinnostuin ihmisten johtamisesta. Työskennellessäni kuvaputkenasentajana tuotantolinjalla kiinnostuin työyhteisöjen toiminnasta ja työhyvinvoinnista. Yliopisto-opintojen loppuvaiheessa tein  opinnäytetyön esimiestyön yhteydestä alaisen työhyvinvointiin asiantuntijaorganisaatiossa.

Työskenneltyäni yhdeksän vuotta asiakasvastuullisena työterveyspsykologina Suomen suurimmilla yksityisillä työterveysasemilla haluni vaikuttaa työhyvinvoinnin riskeihin ennaltaehkäisevästi ja asiakaslähtöisesti on vahvistunut. Olen työskennellyt mm. valtiohallinnon organisaatioiden sekä opetus-, kulttuuri- ja vakuutusalan työpaikkojen kanssa. Vuosien aikana tehty ahkera ja monipuolinen yhteistyö mielenkiintoisten asiakkuuksien kanssa on opettanut tunnistamaan asiakkaiden tarpeita, soveltamaan psykologian teoriaa käytäntöön ja uskomaan, että useimmiten ratkaisu ongelmiin löytyy hankalastakin alkutilanteesta huolimatta.

Asiakkaani ja työkaverini ovat kuvailleet minua hyväksi tyypiksi; työskentelyäni aktiiviseksi, johdonmukaiseksi ja rennoksi. Vuonna 2011 valmistuin työnohjaajaksi MIF:n järjestämästä kaksivuotisesta koulutuksesta, joka antoi pätevyyden toimia työnohjaajana johdolle, työyhteisöille ja yksittäisille työntekijöille. Lisäksi olen suorittanut ratkaisukeskeisen valmentajan koulutuksen vuonna 2009 ja pätevöitynyt työterveyspsykologiksi vuonna 2007. Psykologian maisterin tutkinnon suoritin vuonna 2004.

Vapaa-aikaa vietän perheen ja ystävien kanssa. Olen koko elämäni ajan harrastanut monipuolista liikuntaa lentopallosta kamppailulajeihin ja työn ohella piirtänyt strippisarjakuvia. Nykyään soitan bändissä sähkökitaraa, teen biisejä ja treenaan kuntosalilla. Perhe, liikunta ja luova toiminta tuovat sinnikkyyttä ja rentoutta työhöni. Olen perusluonteeltani optimistinen ja huumorintajuinen. Haasteita kohdatessani voimaannutan itseäni motolla ”Kyllä se siitä ja eiköhän tämä tästä.”